28.10.2020

Stefan’s Steakhouse ja suussasulava pihvi

 


Kolme viikkoa sitten mulle oli järkätty yllätys! Ilmoitettiin vain, että laitahan ihtes valmiiksi, kyyti tulee hakemaan. Joten ei muuta kuin laittautumaan ja jännittämään minne matka käy. Minulle ei vielä matkalla kohteeseenkaan kerrottu, minne olemme matkalla. Vasta autoa parkkeeratessa hoksasin minne olemme menossa. Minut vietiin syömään Tammerkosken rannassa sijaitsevaan Stefan's Steakhouseen 😍 Aijemmin en siellä ollutkaan käynyt, joten innolla lähdin selaamaan niiden listaa. Stefan’s Steakhousessa paistuvat muuten pohjoisen parhaat pihvit. Muun muassa Amerikan Top Chef -ohjelmasta tutun huippukokin, Stefan Richterin, mukaan nimetty pihviravintola tarjoilee annoksia, joiden näyttävyys ja maistuvuus mitataan suuren maailman asteikolla. Ravintola on tarkoitettu hyvän liharuuan ystäville ja nautiskelijoille, jotka eivät halua tehdä hyvistä asioista liian monimutkaisia. Tämä on paikka, jonne mielellään menee päivän päätteeksi nauttimaan illasta pidemmän kaavan mukaan. Heidän listalta ensin valitaan pääruoka ja siihen saa kasata omaan makuun sopivia lisäkkeitä ja kastikkeita. Alkuun maisteltiin etanoita, en muuten ikinä aiemmin ollu niitä missään maistanut, ihan hyvä kokemus oli ja herkullisia olivat. Pääruoaksi suussasulavaa black angus sisäfilepihviä kera konjakki-viherpippurikastikkeen. Jäätävän hyvää, sukat pyöri jaloissa tätä syödessä, ikinä en noin herkullista pihviä ole syönyt! Lisäksi bataattiranuja, sipuli-sieni-pekoni lisäkettä. Jälkkäriksi törkeen hyvää lämmintä suklaafondanttia ja minttujäätelöä 😋 Ravintolassa oli ystävällinen ja ammattitaitoinen henkilökunta. Vahva suositus! Ravintolasta löytyy myös maksimissaan 30 hengen kabinettitila, vanha viinikellari. Tilaa varaavat yksityistilaksi minimissään 20 hengen ruokailevalle ryhmälle. Kannattaa muuten ladata uusi ravintola.fi -sovellus, mm. Stefan’s Steakhouse löytyy sieltä. Sovelluksen kautta saa etuja niiltä ravintoloilta, joilta ite haluaa, siellä voi merkata haluamansa ravintolat! Siellä on myös mahdollisuus tilata ja maksaa ruoka etukäteen.










Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Seuraajat

Tietoja minusta:

Blogini on perustettu 2.9.2014, joka on leivonta- ja ruokapainotteinen lifestyleblogi, kirjoitan myös hotelleista, viinistä ja elämästä. Kirjoitan aina rehellisesti mielipiteeni ja seison sanojeni takana. Täällä teille kokkailee 40-vuotias, 2007 syntyneiden kaksospoikien äitee Tampereen seudulta, jonka juuret ovat Pohjois-Pohjanmaalla. Olen ammatiltani kokki, mutta hurahtanut leipomiseen. Tykkään tehdä helposti kokeiltavia ohjeita, jotka eivät vaadi lukijoilta leipurin tai kokin koulutusta onnistuakseen. Päivitän blogia epäsäännöllisen säännöllisesti.

Jätä kommenttia reseptien loppuun, ne aina piristävät :)

Ethän kopioi reseptejäni tai kuviani ilman lupaa.


Mielelläni teen yhteistyötä, jos kiinnostuit ota yhteyttä.

Yhteydenotot:
roottyna.taikinasa@gmail.com
Marika Kaila


Minut löytää myös:



Etsi blogistani:

Designed by DigitalBeautiful