Mehevä ja kostea lasagne on italialainen klassikkoruoka ja meijän perheen kaikkien herkkua. Ohjeessa olevaa tomaattikeittoa eikä paseerattua tomaattia tai pyrettä kannatta korvata halvemmilla versiolla, sillä maku ei ole silloin lähellekkään sama. Käytä siis ehdottomasti knorrin mascarpone tomaattikeittoa ja mutti paseerattua tomaattia sekä pyrettä. Nyt kun toinen poikamme on alkanut käydä salilla, niin hän pyysi josko tekisin lasagnen ilman välijuustoja. Testasin tehdä lasagnen siis ilman, että laitan väliin juustoa ja se oli ihan yhtä hyvää, kuin juuston kanssakin, joten jos haluat hiukan kevyemmän version, niin jätä juusto välistä pois. Ja jos haluat päästä helpommalla jynssäämisellä, kun ruoka on syöty, niin purista leivinpaperi nyrkissäsi palloksi, suorista leivinpaperi ja asettele vuoan pohjalle ja kasaa lasagne leivinpaperin päälle. Ruoka on tehty 3,3 litran vuokaan, joka on 25cm x 32cm
1 sipuli tai 3tl sipulijauhetta
4 valkosipulinkynttä tai 2tl valkosipulijauhetta
2. kun sipulit ovat ottaneet kauniin kullan ruskean värin lisää jauheliha, suola ja mustapippurijauhe
Ei kommentteja :
Lähetä kommentti