tiistai 11. huhtikuuta 2017

Gluteeniton pizza






Gluteenitonta pizzaa olen ollut aikeissa kokeilla jo pitkään. Nyt kun markkinoille on tullut uusi härkäpapujauhoseos, päätin testata sitä pizzan teossa. Tämä jauhoseos on runsasproteiininen ja runsaskuituinen ja siitä tuli heti suosikkini. Ohjeesta tulee 3kpl iso pizzaa. 


Pohja:
3dl vettä
2 tl kuivahiivaa
1 tl suolaa
5 rkl öljyä
1 tl psylliumia
4 3/4dl Viljatuotteen härkäpapujauhoseosta

Päälle:
tomaattipyrettä
chedda raastetta (Jukolan Juusto)
pepperonia
kinkkua
paahettu paprikasuikaleita

1. sekoita vesi, kuivahiiva, suola, öljy ja psylliumi
2. sekoita hyvin ja anna psylliumin turvota hetki
3. lisää jauhot
4. anna kohota 30min ja laita samalla uuni päälle 250'c ja pelkkä pelti uuniin lämpiään
5. leivo pizzoiksi leivonpaperin päälle
6. täytä haluamillasi täytteillä
7. vedä kuumalle pannulle pizzat leivinpapereineen
8. paista 250'c n.10min tai kunnes kypsää

* Yhteistyössä Virtasalmen Viljatuote Oy.

Kurkkaa blogistani muutkin gluteenittomat leivonnaiset





4 kommenttia :

  1. Kuulostaa hyvältä! Täytyykin seuraavall kauppareissulla ostaa tuota härkäpapujauhoseosta!

    VastaaPoista
  2. Montako pizzaa tällä ohjeella tulee? :)

    VastaaPoista

Seuraajat

Tietoja minusta:

Blogini on perustettu 2.9.2014, joka on leivonta- ja ruokapainotteinen lifestyleblogi. Täällä teille kokkailee 35-vuotias, 2007 syntyneiden kaksospoikien äitee Tampereen seudulta, jonka juuret ovat Pohjois-Pohjanmaalla. Perheeseen kuuluu myös aviomies. Olen ammatiltani kokki, mutta hurahtanut leipomiseen. Tykkään tehdä helposti kokeiltavia ohjeita, jotka eivät vaadi lukijoilta leipurin tai kokin koulutusta onnistuakseen. Päivitän blogia epäsäännöllisen säännöllisesti.


Ethän kopioi reseptejäni tai kuviani ilman lupaa.


Mielelläni teen yhteistyötä, jos kiinnostuit ota yhteyttä.


Yhteydenotot:
roottyna.taikinasa@gmail.com
Marika Kaila

Etsi blogistani:

Designed by DigitalBeautiful