Mummuni teki tätä aina lapsena meille ja nyt löysin sattumalta tämän ohjeen taas käsiini ja täytyi tehdä heti satsi pakkaseen tietysti tapani mukaan reseptiä muokaten kuinkas muutenkaan :)
Ohje:
5dl vispikermaa
3/4dl fariinisokeria
2 kananmunaa
1½dl mariannemurskaa TAI muita mieleisiä karkkeja
n. 1 pötkö pirkan daniela minttu täytekeksejä TAI
Semperin valkosuklaa-parapähkinä kekesejä
1. vatkaa kerma kovalle vaahdolle
2. vatkaa toisessa kulhossa fariinisokeri ja kananmunat
3. yhdistä vaahdot ja lisää mariannerouhe (kaupasta löytyy myös valmista marianne crush -rouhetta) ja paloittele käsissäsi keksit sitä mukaa, kun lisäät ne vaahtoon ja kääntele nuolialla sekaisin
4. laita astiaan ja pakkaseen vähintään 5-6h. Itellä oli tupperwaren silikoninen leipävuoka missä pakastin.
Vinkki:
* Makuahan pystyt vaihtamaan omaan makuun sopivaksi. Tähän massaan sopii ihan mikä vain tuoreet marjat, säilykehedelmät, valkosuklaa, kinuskikastike, erilaisia keksejä vain taivas on rajana...
Tätä namia on pakko kokeilla, kun vain ehtisi joskus.... ��
VastaaPoistaHyvä ohje ja tehty jo muutamaankin kertaan. Parilla viimeisellä kerralla olen laittanut fariinisokerin sijaan muscovadosokeria keksitkin ihan mariannekeksejä. Hyvää :-)
VastaaPoista