Ohje:
n.700g lohta
1 dl korppujauhoja (gluteenittomana moilas korppujauhoja)
3tl sipulijauhetta
1tl tilliä
1 tl vuorisuolaa myllystä
½ tl mustapippurijauhetta
½ tl sitruunapippuria
Paistamiseen:
voita
1. leikkaa lohifileestä paksuhkoja suikaleita
2. sekoita kaikki aineet keskenään ja laita laakealle ruokalautaselle
3. pyörittele suikaleet mausteseoksessa
4. paista voissa
Kermaviilikastike:
1 prk. kermaviiliä
1 salottisipuli
40g aurinkoikuivattua tomaattia
1 rkl tuoretta tilliä
vuorisuolaa myllystä
1. silppua sipuli, aurinkokuivatut tomaatit ja tilli pieneksi silpuksi
2. sekoita kaikki aineet keskenään
3. lisää suolaa, maistele välillä milloin on tarpeeksi
Ei kommentteja :
Lähetä kommentti