Mehukkaita raparperejä ja päällä herkullista vaniljarahkaa. Helppo tehdä ja loistava yhdistelmä, kokeile sinäkin ja ihastu.
Pohja:
2 kananmunaa
2 dl sokeria
½ dl margariinisulaa
3tl aitoa vaniljasokeria
1 tl leivinjauhetta
3/4 dl kermaa
2 dl viljatuotteen vaaleaa jauhoseosta
Pinnalle:
2dl raparperipaloja
2tl aitoa vaniljasokeria
1 prk. (200g) vaniljarahkaa
Vaahdota kananmunat ja sokeri. Lisää margariinisula ja kerma. Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää vaahtoon. Sekoita hyvin ja kaada voideltuun ja jauhotettuun 21cm halk. olevaan irtopohjavuokaan. Laita pinnalle raparperipalat ja ripottele aito vaniljasokeri raparperien päälle. Sekoita lusikalla hieman rahkaa purkissa jonka jälkeen laita pieniä kasoja kauttaalteen piiraan päälle, lopuksi levitä kasat tasaiseksi pinnalle. Paista 175'c n.50min tai kunnes kypsää. Anna jäähtyä ja koristele haluamallasi tavalla. Itse tein gluteenittomasta suklaasta raitoja pinnalle. Ohje on tehty yhteistyönä Viljatuotteen kanssa.
Ihan huikean kauniita kuvia taas ja niin ihanasti koristeltu nuo palaset ♥ !
VastaaPoistaKiitos ihana Kanelitytön kakkuparatiisi 💖
PoistaOi kun kauniita ja herkullisen näköisiä! :)
VastaaPoistaT: Serkusten suklaaunelma
Kaunis kiitos Roosa 💚
PoistaIhana, helppo ohje! Onko vuoan koko sinulla tarkoituksella noin pieni? En tohtinut itse laittaa noin pieneen vuokaan vaan laitoin ihan normaalikokoiseen piirakkavuokaan ja siitäkin meinasi yli tulla vaikka on melko korkeat reunat...
VastaaPoistaMukava kuulla <3 Mun vuoka tosiaan oli tuon 21cm halk. Kun haluasin tuollaisen paksumman pohjasta, ei tullut minulla yli laitojen :) Mutta tosiaan voipi hyvin tehdä isompaan piirakkavuokaankin :)
PoistaVaikuttaa herkulliselta. Taidanpa kokeilla samaa mustikoilla, niitä kun nyt on. Eiköhän siitäkin hyvä tule... Onko joku kokeillut?
VastaaPoista-Annakaisa
Hei Annakaisa! Kyllä onnistuu mustikoistakin 😊💖
Poista