10.6.2016

Gluteeniton raparperi-vaniljapiiras









Mehukkaita raparperejä ja päällä herkullista vaniljarahkaa. Helppo tehdä ja loistava yhdistelmä, kokeile sinäkin ja ihastu. 


Pohja:
2 kananmunaa
2 dl sokeria
½ dl margariinisulaa
3tl aitoa vaniljasokeria
1 tl leivinjauhetta
3/4 dl kermaa
2 dl viljatuotteen vaaleaa jauhoseosta

Pinnalle:
2dl raparperipaloja
2tl aitoa vaniljasokeria
1 prk. (200g) vaniljarahkaa

Vaahdota kananmunat ja sokeri. Lisää margariinisula ja kerma. Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää vaahtoon. Sekoita hyvin ja kaada voideltuun ja jauhotettuun 21cm halk. olevaan irtopohjavuokaan. Laita pinnalle raparperipalat ja ripottele aito vaniljasokeri raparperien päälle. Sekoita lusikalla hieman rahkaa purkissa jonka jälkeen laita pieniä kasoja kauttaalteen piiraan päälle, lopuksi levitä kasat tasaiseksi pinnalle.  Paista 175'c n.50min tai kunnes kypsää. Anna jäähtyä ja koristele haluamallasi tavalla. Itse tein gluteenittomasta suklaasta raitoja pinnalle. Ohje on tehty yhteistyönä Viljatuotteen kanssa.


8 kommenttia :

  1. Ihan huikean kauniita kuvia taas ja niin ihanasti koristeltu nuo palaset ♥ !

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ihana Kanelitytön kakkuparatiisi 💖

      Poista
  2. Oi kun kauniita ja herkullisen näköisiä! :)
    T: Serkusten suklaaunelma

    VastaaPoista
  3. Anonyymi17.12

    Ihana, helppo ohje! Onko vuoan koko sinulla tarkoituksella noin pieni? En tohtinut itse laittaa noin pieneen vuokaan vaan laitoin ihan normaalikokoiseen piirakkavuokaan ja siitäkin meinasi yli tulla vaikka on melko korkeat reunat...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mukava kuulla <3 Mun vuoka tosiaan oli tuon 21cm halk. Kun haluasin tuollaisen paksumman pohjasta, ei tullut minulla yli laitojen :) Mutta tosiaan voipi hyvin tehdä isompaan piirakkavuokaankin :)

      Poista
  4. Anonyymi9.40

    Vaikuttaa herkulliselta. Taidanpa kokeilla samaa mustikoilla, niitä kun nyt on. Eiköhän siitäkin hyvä tule... Onko joku kokeillut?
    -Annakaisa

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei Annakaisa! Kyllä onnistuu mustikoistakin 😊💖

      Poista

Seuraajat

Tietoja minusta:

Blogini on perustettu 2.9.2014, joka on leivonta- ja ruokapainotteinen lifestyleblogi, kirjoitan myös hotelleista, viinistä ja elämästä. Kirjoitan aina rehellisesti mielipiteeni ja seison sanojeni takana. Täällä teille kokkailee 40-vuotias, 2007 syntyneiden kaksospoikien äitee Tampereen seudulta, jonka juuret ovat Pohjois-Pohjanmaalla. Olen ammatiltani kokki, mutta hurahtanut leipomiseen. Tykkään tehdä helposti kokeiltavia ohjeita, jotka eivät vaadi lukijoilta leipurin tai kokin koulutusta onnistuakseen. Päivitän blogia epäsäännöllisen säännöllisesti.

Jätä kommenttia reseptien loppuun, ne aina piristävät :)

Ethän kopioi reseptejäni tai kuviani ilman lupaa.


Mielelläni teen yhteistyötä, jos kiinnostuit ota yhteyttä.

Yhteydenotot:
roottyna.taikinasa@gmail.com
Marika Kaila


Minut löytää myös:



Etsi blogistani:

Designed by DigitalBeautiful