Itse tehtyihin hampurilaisiin myös itse tehty jauhelihapihvi väliin. Näitä toki voi syödä myös esim. perunamuusin kanssa, jos ei hampurilaisista välitä. Ohjeesta tulee 5 pihvi.
Täältä löytyy ohje itse tehtyihin hampurilaissämpylöihin joita suosittelen kanssa.
Briossisämpylöihin ohje löytyy täältä
Ohje:
1 sipuli -> silppua
2 rkl tuoretta lipstikkaa (Mimis) -> hienonna veitsellä
½ tl mustapippurijauhetta
500g naudan paistijauhelihaa
1½ tl suolaa
1 rkl soijaa
1 rkl savuchilikastiketta (Poppamies)
Paistamiseen:
voita
Pinnalle:
Burger & ribs rubia (Poppamies)
Cheddar siivut (Jukolan Juusto)
2 rkl tuoretta lipstikkaa (Mimis) -> hienonna veitsellä
½ tl mustapippurijauhetta
500g naudan paistijauhelihaa
1½ tl suolaa
1 rkl soijaa
1 rkl savuchilikastiketta (Poppamies)
Paistamiseen:
voita
Pinnalle:
Burger & ribs rubia (Poppamies)
Cheddar siivut (Jukolan Juusto)
1. kuullota tilkassa voita silputut sipulit, lipstikka ja mustapippurijauhe ja kaada kulhoon
2. jonka jälkeen lisää kulohoon jauheliha ja loput mausteet ja vaivaa hetki massaa
3. jaa massa viiteen osaan ja taputtele litteiksi
4. paista voissa pannulla pinnat ja ripottele rubia paistamisen yhteydessä pihveihin molemmin puolin
5. lisää juusto siivut jokaisen pihvin päälle ja jatka paistamista uunissa 200'c noin 10 min
6. kasaa hampparit
2. jonka jälkeen lisää kulohoon jauheliha ja loput mausteet ja vaivaa hetki massaa
3. jaa massa viiteen osaan ja taputtele litteiksi
4. paista voissa pannulla pinnat ja ripottele rubia paistamisen yhteydessä pihveihin molemmin puolin
5. lisää juusto siivut jokaisen pihvin päälle ja jatka paistamista uunissa 200'c noin 10 min
6. kasaa hampparit
Ei kommentteja :
Lähetä kommentti