22.8.2016

Kilpiperunat


Todella herkullisia perunoita tuli tehtyä. Näiden kanssa nauteimme itsetehtyjä täyslihapihvejä. Ohjeesta tulee 4 annosta.

Tiesithän, että minulla on facebookissa blogillani oma sivusto.

Sekä minut löytää pinterestistä ja instagramista nimellä ranteita_myojen_taikinasa

Huomasithan blogissani olevan arvonnan. Arvonnan löydät TÄÄLTÄ


Ohje:
700g puikulaperunoita
n.½ dl öljyä
1 tl timjamia (kuivattua)
1 tl rosmariiniä (kuivattua)
vuorisuolaa myllystä reilusti

Kuori perunat ja leikkaa ne siivuiksi vähän vinottain kilven muotoon. Laita perunasiivut astiaan ja kaada päälle öljy ja mausteet. Pyörittele hyvin kaikki sekaisin ja levitä uunipeltille leivinpaperin päälle. Paista 200'c n.30min (uunista ja perunoiden paksuudesta riippuen)

Kaveriksi perunoille suosittelen itsetehtyjä täyslihapihvejä  jotka valmistuvat hyvästä jauhelihasta, menee täysin lehtipihvistä. Ja kukaan ei tunnista näitä jauhelihapihveiksi. Testaa vaikka, jos et usko. Nämä voit valmistaa joko grillissä tai paistinpannulla. Ohjeen näihin herkullisiin pihveihin löydät täältä.Muita herkkuja joita suosittelen blogistani perunoiden kaveriksi:
Herkkulihapullat
Lohipuikot
Chili-limelohi
Parenoidut broilerinfileet
Kilppari jauhelihapullat

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Seuraajat

Tietoja minusta:

Blogini on perustettu 2.9.2014, joka on leivonta- ja ruokapainotteinen lifestyleblogi, kirjoitan myös hotelleista, viinistä ja elämästä. Kirjoitan aina rehellisesti mielipiteeni ja seison sanojeni takana. Täällä teille kokkailee 40-vuotias, 2007 syntyneiden kaksospoikien äitee Tampereen seudulta, jonka juuret ovat Pohjois-Pohjanmaalla. Olen ammatiltani kokki, mutta hurahtanut leipomiseen. Tykkään tehdä helposti kokeiltavia ohjeita, jotka eivät vaadi lukijoilta leipurin tai kokin koulutusta onnistuakseen. Päivitän blogia epäsäännöllisen säännöllisesti.

Jätä kommenttia reseptien loppuun, ne aina piristävät :)

Ethän kopioi reseptejäni tai kuviani ilman lupaa.


Mielelläni teen yhteistyötä, jos kiinnostuit ota yhteyttä.

Yhteydenotot:
roottyna.taikinasa@gmail.com
Marika Kaila


Minut löytää myös:Etsi blogistani:

Designed by DigitalBeautiful