28.10.2016

Fazerin vierailukeskus


Sain kutsun Fazerilta vierailukeskuksen ennakkoavajaisiin ja lähdin tutustumaan paikkaan.

Fazer Experience, Fazerin vierailukeskus, avattu 1.10.2016 Vantaan Fazerilaan. Kansainvälinen elämyskohde on rakennettu Fazerin ytimeen, sillä ympäröivissä tehtaissa valmistetaan täyttä päätä Fazerin makeisia, keksejä ja leipomotuotteita. Kaikki ovat tervetulleita vierailukeskukseen kokemaan Fazerin kokonaisvaltaisesti kaikilla aisteilla. Uusi vierailukeskus on avoinna ryhmien lisäksi myös yksittäisille kävijöille. Samassa rakennuksessa on näyttelyalue, Fazer Café ja myymälä.  


Fazer Experience tarjoaa myös kokouspalveluja sekä erilaisia tapahtumia kokki- ja leivontakouluista lasten synttärikutsuihin. Uuden vierailukeskuksen myötä Fazer haluaa tarjota entistä elämyksellisemmän ja opetuksellisemman asiakaskokemuksen. Vierailukeskus avataan Fazerin 125-vuotisjuhlavuoden kunniaksi jatkamaan vierailukäyntien perinnettä. Moni kävijä muistaa vuosien takaa vierailunsa Fazerilassa. Tämän kokemuksen Fazer haluaa tuoda nyt uudelle tasolle. 


Fazer Experience on täynnä erilaisia elämyksiä 

Vierailukeskuksessa on paljon mahdollisuuksia kokea ja oppia uutta. Keskuksessa voi järjestää makeat synttärikutsut, joissa sankari ja vieraat pääsevät seikkailemaan näyttelyyn ja koristelemaan muffinsseja. Kaikki juhlijat saavat Fazerin täyttämän yllätyskassin mukaansa kekkereiden jälkeen. Lisäksi vierailukeskuksessa järjestetään erilaisia tapahtumia ja kursseja, kuten: 


  • Pullakoulussa tutustutaan ammattileipurien johdolla käsinleivonnan saloihin ja opitaan leipomaan makeita leivonnaisia perinteisin menetelmin. Taikinan ohella myös yhteishenki kohoaa ja mukaan saa pakata itse leivotut herkut. 
  •  
  • Leipäkoulussa opetellaan tekemään perinteistä taikinajuureen tehtävää leipää Fazerin omien leipämestarien opissa. Haussa rapea kuori ja pilvenpehmeä sisus, herkullista makua unohtamatta? Itse tehdyt lämpimäiset voi pakata mukaan kotiin viemisiksi. 
  •  
  • Suklaakoulussa saa makean tietopaketin suklaasta sekä suussa sulavaa yhteistä aikaa. Tunnin aikana opitaan paljon suklaan matkasta kaakaopavusta suklaaksi ja maistellaan erilaisia kaakaolajikkeita Fazerin suklaa-asiantuntijan johdolla. 

  • Kokkikoulussa valmistetaan upea neljän ruokalajin illallinen yhdessä Fazerin keittiömestarien kanssa. Osallistujat pääsevät huippukokkien oppiin ja illan lopuksi nauttimaan omin käsin luomistaan makuelämyksistä. Vierailukeskuksen rakennus: leikkisä, moderni ja ylpeydellä valmistettu 

Fazer Experience -vierailukeskus ja sen viereinen kokouskeskus juhlistavat Fazerin 125vuotista historiaa, mutta samalla rakennus on mittava panostus yhtiön tulevaisuuteen. Fazerin perinteiset vierailukäynnit muuttuvat kaikille avoimiksi aistien elämyksiksi vierailukeskuksessa, joka on rakennettu Fazerin Vantaan tehdasalueen reunaan. Vierailukeskuksen lasiset julkisivut toivottavat kävijät tervetulleiksi kokemaan Fazerin kaikissa sen muodoissa ja rakennuksessa pääsee tutustumaan niin Fazerin klassikkojen syntyyn kuin yhtiön tulevaisuuden suunnitelmiin. Rakennuksen on suunnitellut arkkitehtitoimisto K2S ja rakentamisesta on vastannut rakennussuunnitteluyritys SRV.

Nauti herkkuja paikan päällä ja vie suosikit kotiin tehtaanmyymälästä 
Näyttelyn lisäksi vierailukeskuksesta löytyy maan kahdestoista Fazer Café ja oma myymälä, joihin voi poiketa myös ilman pääsylipun lunastamista. Fazer Café tarjoilee makeita ja suolaisia makuelämyksiä sekä laadukkaita käsintehtyjä leipiä, suklaita ja leivonnaisia. Kahvilan valikoimissa on lisäksi monenlaisia erikoiskahveja ja smoothieita sekä maistuva lounasvalikoima salaatteineen ja toasteineen. 
Vierailukeskuksen myymälä on jokaisen herkkusuun paratiisi ja sieltä voi ostaa mukaan Fazerin tuotteita suklaista hapankorppuihin ja hääkarkeista kekseihin. Myymälästä saa myös ainutlaatuista designia, kuten varta vasten Fazerille suunniteltuja suupuhallettuja lasiesineitä. Fazerin tuoteuutuudet saapuvat jatkossa ensimmäisenä vierailukeskuksen myymälän hyllyihin.


Monipuoliset kokoustilat ja -palvelut 
Vierailukeskuksen tilat tarjoavat monipuolisia kokouspalveluita pienille ja jopa 180 hengen seurueille. Tiloja voi käyttää luovasti ja yhdistellä joustavasti. Valittavana on muun muassa tilava Karl Fazer –sali tai inspiroiva Idea Bakery, katolle rakennettu lasiseinäinen tila terasseineen. Tiloista on tehty eläviä ja kiinnostavia ‒ keskuksesta löytyy esimerkiksi videoinstallaatioita ja vehreä viherkatto. Kokousten yhteyteen voi tilata erilaisia makuelämyksiä ja ryhtyä itsekin toimeen rennosta suklaanmaistelusta enemmän keskittymistä vaativiin keittiömestareiden oppitunteihin

Pääsyliput: (opastettu kierros, 1 tunti) 
Aikuiset 12 € 
Opiskelijat ja eläkeläiset 10 € 
7-17-vuotiaat lapset 8 € 
Alle 7-vuotiaat lapset ja etukäteen varanneet koululais- ja opiskelijaryhmät veloituksetta 
Vapaa pääsy Fazer Café- ja myymäläalueelle 

Aukioloajat:   
Ma-pe klo 9–19   
La klo 10–18   
Su klo 12–18 
                                           
Yhteystiedot: 
Fazer Vierailukeskus 
Fazerintie 6 01230 Vantaa 

p. 040 6725252                         
http://www.visitfazer.com/ Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Seuraajat

Tietoja minusta:

Blogini on perustettu 2.9.2014, joka on leivonta- ja ruokapainotteinen lifestyleblogi, kirjoitan myös hotelleista, viinistä ja elämästä. Kirjoitan aina rehellisesti mielipiteeni ja seison sanojeni takana. Täällä teille kokkailee 40-vuotias, 2007 syntyneiden kaksospoikien äitee Tampereen seudulta, jonka juuret ovat Pohjois-Pohjanmaalla. Olen ammatiltani kokki, mutta hurahtanut leipomiseen. Tykkään tehdä helposti kokeiltavia ohjeita, jotka eivät vaadi lukijoilta leipurin tai kokin koulutusta onnistuakseen. Päivitän blogia epäsäännöllisen säännöllisesti.

Jätä kommenttia reseptien loppuun, ne aina piristävät :)

Ethän kopioi reseptejäni tai kuviani ilman lupaa.


Mielelläni teen yhteistyötä, jos kiinnostuit ota yhteyttä.

Yhteydenotot:
roottyna.taikinasa@gmail.com
Marika Kaila


Minut löytää myös:Etsi blogistani:

Designed by DigitalBeautiful