28.10.2016
Gluteeniton kinkkupiirakka
Tätä voisi ahmia, vaikka miten paljon. Salaatin kanssa menee, vaikka lounaasta. Testaa ja ihastu sinäkin.
Pohja:
125 g maitorahkaa
120g pehmeää voita
2 tl leivinjauhetta
1½ dl viljatuotteen vaaleaa jauhoseosta
Nypi maitorahka ja voi. Lisää keskenään sekoitetut kuivat aineet ja leivitä voideltuun ja jauhotettuun 21cm x21cm piirakkavuokaan tai 20cm halk. olevaan pyöreään irtopohjavuokaan. Esipaista pohjaa 200 asteessa noin 10-15 minuuttia.
Täyte:
2 dl kolmen sipulin kermaa
2 isoa kananmunaa
1 dl cheddar raastetta (Jukolan Juusto)
2 tl grillimaustetta
½ tl pippurisekoitusta
1 punasipuli -> kuutioi
100g paprikaa
100g kinkkusuikaleita
20g suolakurkkuja -> kuutioi
muutama kirsikkatomaatti.
Sekoita keskenään kerma, munat ja mausteet. Ja kaada pohjan päälle. Ripottele pinnalle kinkkusuikaleet, punasipuli, suolakurkku ja kirsikkatomaatit. Paista 200'c n.20min. Anna jäähtyä ja ennen tarjoilua voit halutessasi ripotella päällle tuoretta persiljaa ja kirsikkatomaatteja.
*Yhteistyössä Viljatuote.
Blogistani löytyy muitakin herkullisia gluteenittomia ohjeita, joita kannattaa kokeilla.
Tilaa:
Lähetä kommentteja
(
Atom
)
Seuraajat
Tietoja minusta:
Blogini on perustettu 2.9.2014, joka on leivonta- ja ruokapainotteinen lifestyleblogi, kirjoitan myös hotelleista, viinistä ja elämästä. Kirjoitan aina rehellisesti mielipiteeni ja seison sanojeni takana. Täällä teille kokkailee 40-vuotias, 2007 syntyneiden kaksospoikien äitee Tampereen seudulta, jonka juuret ovat Pohjois-Pohjanmaalla. Olen ammatiltani kokki, mutta hurahtanut leipomiseen. Tykkään tehdä helposti kokeiltavia ohjeita, jotka eivät vaadi lukijoilta leipurin tai kokin koulutusta onnistuakseen. Päivitän blogia epäsäännöllisen säännöllisesti.Jätä kommenttia reseptien loppuun, ne aina piristävät :)Ethän kopioi reseptejäni tai kuviani ilman lupaa.Mielelläni teen yhteistyötä, jos kiinnostuit ota yhteyttä.Yhteydenotot:roottyna.taikinasa@gmail.comMarika KailaMinut löytää myös:
Tunnisteet
aamiainen iltapala tai välipala
cookies
cupcake
flunssan karkoittaja
gluteenittomat
gluteenittomat ja hiivattomat
gluteenittomat ja maidottomat
gluteenittomat leivät
gluteenittomat makeat
gluteenittomat suolaiset
halloween
itse tehty kinuski
joulu
juomat
juusto- ja hyydykekakut
jälkiruoat
jäätelö
kahvikakut
kakut
kirja-arvostelut
leivokset
leivät
letut ja vohvelit
lifestyle
makeiset
munattomat
munkit ja donitsit
näin maustat yrteillä
piirakat ja tortut
pikeeri
pullat
pääruoat
pääsiäinen
ravintolat
salaatinkastikkeet
smoothie
Suklaiset
suolaista
säilöntä
tuorepuurot
täytekakut ja mittataulukot
vappu
VINKIT
Hei - suunnittelen miehen synttäreitä ja tätä sinun kinkkupiirakan reseptiä en ole aiemmin kokeillut. Kekkerit pidetään mökillä, jossa ei ole hyvät leipomisolosuhteet, leivonkin kaikki valmiiksi ja pakastan, minkä voin - kysymykseni kuuluukin, sopiiko tämä pakastettavaksi eli on ihan hyvä pakastamisen jälkeen - tai jos teen paria päivää aiemmin, niin kovettuuko tuo pohja vanhetessaan tai menee haperoksi? Kiitos
VastaaPoistaMoi Ritva! Kyllä voi pakastaa, pakastan itsekkin usein. Ja jos vain mahdollista niin tee pohja edellisenä päivänä jääkaappiin vuokaan valmiiksi paineltuna. Täyte eri astiassa ja mökillä kippaat täytteet valmiin pohjan päälle ja uuniin, saat tuoretta pöytään <3
Poista