Kananugetit ovat herkullisia, kun ne itse tekee. Silloin myös tietää mitä syö. Tämä herkullinen ohje on Voita ja Suolaa -blogin Mikan kehittelemä resepti, jota hieman muokkasin.
400g broilerinfileitä
Marinadi:
2 dl turkkilaista jogurttia
½ dl tuoretta persiljaa hienonnettuna
2 tl paprikajauhetta
2 tl broilerimaustetta
1 tl soijaa
1 rkl sitruunamehua
Panerointiin:
½ dl vehnäjauhoja
2½ dl pankojauhoja (tai 5 dl corn flakes muroja = murskaa)
1 tl suolaa
½ tl mustapippurijauhetta
2 tl paprikajauhetta
kourallinen tuoretta persiljaa
oliiviöljyä folion päälle
1. itse käytän välillä sisäfileitä, jotka ovat sopivan kokoisia, mutta jos käytät rintafileitä, niin leikkaa fileet sopivan kokoisiksi suupaloiksi
2. pyöritä lihapalat vehnäjauhoissa
3. sekoita paneroinnin ainekset kaikki keskenään
4. dippaa vehnäjauhoissa pyöritellyt lihapalat marinaadissa
5. pyöritä heti perään paneroinninnassa
6. aseta nugetit uunipellille
7. paista 200°c uunissa n.25min
Kermaviilikastike:
1 prk. (200g) kermaviiliä
1 suolakurkku
1 pieni sipuli
½ tl suolaa
1 tl paprikajauhetta
Vinkki:
* gluteenittomana saat, kun valitset pankojauhojen tilalle gluteenittomia korppujauhoja ja soijan valitset myös gluteenittomana
* kaada panerointiainekset laakealle lautaselle ja pyöritä palat siinä
* voit voidella folion öljyllä ja paistaa nugetit folion päällä
Ei kommentteja :
Lähetä kommentti