Gran Rosé Extra Dry on herkullisen vaaleanpunainen ja siinä on hivenen tummemman punaisia vivahteita. Tuoksusta löytyy verigreippiä, vadelmaa ja mustaviinimarjaa. Maku on intensiivinen ja raikas. Mionetto Gran Rose`Extra Dry sai kunniamainninnan vuoden viinit 2017 -kisassa ja voitti pronssia vuonna 2016. Kokeile aperitiivina tai sopii hyvin kalaruokien ja vaaleiden lihojen kanssa. Myös loistava maljajuoma.
Kesän tuleviin juhliin tästä ihanasta roseviinistä syntyi herkullisen raikas hyydykekakku aikuisten makuun.
Hakusanat: Mionetto Gran Rosé Extra Dry , Mionetto , roseviini
Vadelmainen roseviinikakku
Pohja:
300g digestivejä (tai gluteenittomia digestivekexejä)
75g voisulaa
1rkl sokeria
1. murskaa keksit
2. sekoita keksinmurut ja voisula
3. lisää sokeri ja sekoita
4. painele 24cm halk. olevaan irtopohjavuokaan pohjaksi ja valmista täyte
Täyte:
2½ dl kuohukermaa
150g ranskankermaa
250g mascarponea
1 dl fariinisokeria
3 tl aitoa vaniljasokeria
5 dl vadelmia
1½ dl Mionetto Gran Rosé Extra Dry:tä
½dl Mionetto Gran Rosé Extra Dry:tä
5½ tl liivatejauhetta
1. vatkaa kerma, ranskankerma, mascarpone ja sokerit napakaksi vaahdoksi
2. lisää vadelmat ja roseviini ja sekoita hyvin
3. lämmitä ½dl:ssä roseviiniä liivatejauhe tasaiseksi seokseksi (älä keitä)
4. anna jäähtyä ja kaada ohuena nauhana täytteen sekaan koko ajan sekoittaen (ota tarkasti talteen kaikki kattilan reunoiltakin)
5. anna hyytyä vähintään 4h mielellään seuraavaan päivään asti
6. koristele juuri ennen tarjouilua haluamallasi tavalla
* Kaupallinen yhteistyö Mionetto
Ei kommentteja :
Lähetä kommentti