7.11.2018

Joulumuorin herkkukakku Nordic waren kakkuvuoalla myös gluteenittomana





*Yhteistyössä Confetti Oy
Näillä upeilla Nordic waren korkealaatuisilla kakkuvuilla saa upeita kakkuja. Näillä on ihana yllättää ystävä varsinkin joulun alla. Testissä nyt tämä 1,2 litran lotus vuoka. Vuoassa on tarttumaton non-stick pinnoite, jotka ovat valettuja alumiinivuokia. Vuoat kannattaa pestä käsin. Normaalisti kahvikakkujen pitää antaa jäähtyä ennen kuin kumoaa, mutta näillä Nordic waren vuilla tehtäessä kakku pitää kumota samantien, kun otat sen uunista, muutoin tarttuu vuokaan kiinni.


Joulumuorin herkkukakku

3 dl vehnäjauhoja
1 dl sokeria
1tl soodaa
½ tl neilikkaa
3/4tl kanelia
½ tl inkivääriä
3/4 dl rusinoita
1½ dl piimää
1 dl siirappia
100g voisulaa

1. voitele vuoka ja jauhota korppujauhoilla
2. sekoita kaikki ainekset hyvin sekaisin
3. kaada taikina vuokaan
4. paista. 175'c noin 35 min (uunista riippuen)
5. kumoa kakku kuumana
6. anna jäähtyä hieman ja nauti kahvin kera



Gluteenittomana: 1,8 litran vuokaan

5½ dl viljatuotteen pullajauhoseosta
1 3/4 dl sokeria
2 tl soodaa
2 tl neilikkaa
2tl kanelia
1½ tl inkivääriä
2 dl juoksevaa margariiniä
2 dl siirappia
3 dl piimää
(1½ dl rusinoita)

1. sekoita kaikki hyvin sekaisin 
2. paista voidellussa ja jauhotetussa 1,8l kahvikakkuvuoassa. Uunin pohjalla ritilän päällä paistaa 175'c n.50min (kokeile tikulla paistoajan loppupuolella, koska on valmista) 









Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Seuraajat

Tietoja minusta:

Blogini on perustettu 2.9.2014, joka on leivonta- ja ruokapainotteinen lifestyleblogi, kirjoitan myös hotelleista, viinistä ja elämästä. Kirjoitan aina rehellisesti mielipiteeni ja seison sanojeni takana. Täällä teille kokkailee 40-vuotias, 2007 syntyneiden kaksospoikien äitee Tampereen seudulta, jonka juuret ovat Pohjois-Pohjanmaalla. Olen ammatiltani kokki, mutta hurahtanut leipomiseen. Tykkään tehdä helposti kokeiltavia ohjeita, jotka eivät vaadi lukijoilta leipurin tai kokin koulutusta onnistuakseen. Päivitän blogia epäsäännöllisen säännöllisesti.

Jätä kommenttia reseptien loppuun, ne aina piristävät :)

Ethän kopioi reseptejäni tai kuviani ilman lupaa.


Mielelläni teen yhteistyötä, jos kiinnostuit ota yhteyttä.

Yhteydenotot:
roottyna.taikinasa@gmail.com
Marika Kaila


Minut löytää myös:



Etsi blogistani:

Designed by DigitalBeautiful