Marinoituja punasipuleita voit käyttä esimerkiksi salaateissa, voileivissä, hampurilaisten välissä, tortilloissa tai lisukkeena ihan minkä kanssa vain.
3 punasipulia
Marinadi:
1dl sitruuna valkoviini etikkaa
1 dl kylmäpuristettua sitruuna rypsiöljyä
1 tl herbemare yrttisuolaa
1½ tl paprikajauhetta
1 tl cayennepippuria
2 tl kuivattua basilikaa
1½ tl sipulijauhetta
1½ dl fariinisokeria
1. lohko punasipulit, jos haluat saada näyttäviä paloja esim. koristeeksi leipiin tai leikkaa siivuiksi jolloi pysyvät paremmin esim. hampurilaisten välissä
2. lisää sipulit lasi astiaan
3. mittaa kaikki marinanadin aineet kattilaan
4. kiehauta nopeasti kaikki
5. anna pieni hetki jäähtyä
6. kaada marinadi sipuleiden päälle
7. anna marinoitua vähintaan tunti
8. säilytys jääkaapissa
Ei kommentteja :
Lähetä kommentti