Illanistujaisiin, pikkujouluihin tai muihin juhliin nämät pienet täytetyt lohileivät ovat näyttäviä pikkusuolaisia.
7 viipaletta ruisleipää
Gluteeniton leipä vaihtoehto esim. tämä hapanjuurileipä
Täyte:
150g kylmäsavulohta
½ nippua tuoretta tilliä
200g yrtti tuorejuustoa
1 dl turkkilaista jugurttia
n. ½ tl (pikkuisen vajaa) yrttisuolaa
1/3 tl mustapippurijauhetta
myllystä reilusti lime pippuria
½ limen mehu
salaatinlehtiä
kirsikkatomaatteja
suolakurkkua
marinoituja punasipuleita
voiteluun margariiniä
tuoretta tilliä
1. puolita ruisleivät
2. voitele margariinillä palat
3. pese salaatinlehdet ja laita pala salaattia joka viipaleelle
4. valmis täyte
5. pilko pieneksi paloiksi kylmäsavulohi ja tilli
6. sekoita kaikki täytteen aineet keskenään
7. tarkista maku ja lisää tarvittaessa yrttisuolaa ja limepippuria
8. annostele täyte salaatinlehden pälle
9. koristele kirsikkatomaateilla, suolakurkuilla, marinoiduilla sipuleilla ja tuoreella tillillä
Miten valmistat marinoidut punasipulit?
VastaaPoistaKlikkaa tuota sanaa marinoidut punasipulit, niin ohje löytyy sen takaa =)
Poista