Meillä eritoten lapset ihastuivat tähän intialaiseen makumaailmaan, joten nyt vuorossa oli mangobroileria. Helppo ja nopea tehdä.
½ prk. (50g) currytahnaa
2 dl kuohukermaa
700g kanasuikaleita
4 ryppylimetinlehtiä
8 valkosipulinkynttä
2 sipulia
1 tl kardemummaa
1 rkl soijaa
tuoretta inkivääri pala raastettuna
2 tl garam masala mausteseosta
1 tl sitruunanmehua
1 dl mangososetta
8 lehteä tuoretta voimakasta minttua
1 tl sokeria
1 tl juustokuminaa
1 (-2) dl vettä
1. sekoita keskenään currytahna, kerma ja kanafileet ja anna maustua sen aikaa, kun kuorit, pilkot ja raastat kastikkeen muut raaka-aineet.
2. kuullota silputut sipulit ja valkosipulit tilkassa öljyä
3. lisää kanafileet pannule ja lisää loput kastikkeen aineet.
4. anna kiehua hiljolleen sen aikaa kun keität riisit.
5. tarkista maku, lisää tarvittaessa mausteita ja nauti!
Ei kommentteja :
Lähetä kommentti