Tästä ruoasta tuli kerta heitolla meijän perheen kaikkien suosikki ruokaa! Tämä on ruoka joka meillä syödään aina kertaheitolla loppuun. Älyttömän helppo tehdä, kaikki vaan sekaisin ja uuniin. Vuoasta tulee ihanan kosteaa ja mehukasta. Joten sun kannattaa ehdottomasti testata tätä! Suosittelen ettet vaihda mutti tomaattipyrettä tai murskaa halppis versioihin, sillä silloin maku ei ole läheskään se mikä pitäisi. Ite olen löytänyt perunagnoccheja Citymarketista ja Prismasta, kun taas noita mini kokoisia perunagnocchetteja löytyi täältä meiltä päin vain Citymarketista.
Ohje:
700g naudan jauhelihaa
2 tl valkosipulijauhetta
3 tl sipulijauhetta
2 tl paprikajauhetta
2 tl mustapippurijauhetta
1 tl suolaa
280g MUTTI tomaattipyrettä
1 kg RUMMON perunagnocchia tai Rummon mini kokoisia perunagnocchetteja
800g MUTTI tomaattimurskaa
2 dl kuohukermaa
2 rkl häränlihafondia
Päälle:
130g mozzarella raastetta
1. ruskista jauheliha ja mausta se sipulijauheilla, paprikajauheella, mustapippurijauhella ja suolalla.
2. lisää tomaattipyre jauhelihan sekaan.
3. kaada maustettu jauheliha uunivuokaan.
4. lisää perunagnocchit uunivuokaan
4. lisää lopuksi tomaattimurska, kuohukerma ja häränlihafondi (vaihtoehtoisesti voit sekoittaa murskan, kerman ja fonfin erikseen astiassa ja sitten vastaa kaataa uunivuokaan).
5. sekoita kaikki hyvin sekaisin.
6. ripottele pinnalle lopuksi mozzarellaraaste
7. paista uunissa 200'c 30min.
Ei kommentteja :
Lähetä kommentti