Meillä syödään paljon kanaruokia ja huomasin, että paistettu kiinankaali sopii todella hyvin kanan kaveriksi. Tämä resepti syntyi kun yhdistin jääkaapista tyyliin mitä löytyi ja tuli muuten maukasta. Omenan kohdalla aluksi hiukan mietein uskallanko laittaa, mutta onneksi uskalsin sillä se sopii kuin nenä päähän tähän ruokaan.
Ohje:
700g maustamatonta kanaa
1 tl valkosipulijauhetta
½tl-1tl chilimausteseosta
½ tl valkopippurijauhetta
½ kiinankaali
1 omena
1 sipuli
n. 1dl teriyakikastiketta
1 tl teriyaki mausteseosta (santa maria)
3dl vettä
ripaus suolaa
1. ruskista ja mausta kana valkosipulijauheella, chilimausteseoksella ja valkopippurijauhetta ja lisää kattilaan
2. suikaloi kiinankaali ja ruskista se paistinpannulla runsaassa öljyssä ja lisää myös kattilaan
3. kuullota paloiteltu omena ja sipulisilppu ja lisää kattilaan
4. lisää loput aineet kattilaan ja keitä muutama minuutti.
5. tarkista maku ja lisää tarvittaessa mausteita ja nauti!
Ei kommentteja :
Lähetä kommentti