3.12.2024

Teriyaki-omenakanaa





Meillä syödään paljon kanaruokia ja huomasin, että paistettu kiinankaali sopii todella hyvin kanan kaveriksi. Tämä resepti syntyi kun yhdistin jääkaapista tyyliin mitä löytyi ja tuli muuten maukasta. Omenan kohdalla aluksi hiukan mietein uskallanko laittaa, mutta onneksi uskalsin sillä se sopii kuin nenä päähän tähän ruokaan. 

Ohje:
700g maustamatonta kanaa
1 tl valkosipulijauhetta
½tl-1tl chilimausteseosta 
½ tl valkopippurijauhetta
½ kiinankaali
1 omena
1 sipuli
n. 1dl teriyakikastiketta
1 tl teriyaki mausteseosta (santa maria)
3dl vettä 
ripaus suolaa

1. ruskista ja mausta kana valkosipulijauheella, chilimausteseoksella ja valkopippurijauhetta ja lisää kattilaan
2. suikaloi kiinankaali ja ruskista se paistinpannulla runsaassa öljyssä ja lisää myös kattilaan
3. kuullota paloiteltu omena ja sipulisilppu ja lisää kattilaan
4. lisää loput aineet kattilaan ja keitä muutama minuutti.
5. tarkista maku ja lisää tarvittaessa mausteita ja nauti!

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Seuraajat

Tietoja minusta:

Blogini on perustettu 2.9.2014, joka on leivonta- ja ruokapainotteinen lifestyleblogi, kirjoitan myös hotelleista, viinistä ja elämästä. Kirjoitan aina rehellisesti mielipiteeni ja seison sanojeni takana. Täällä teille kokkailee 40-vuotias, 2007 syntyneiden kaksospoikien äitee Tampereen seudulta, jonka juuret ovat Pohjois-Pohjanmaalla. Olen ammatiltani kokki, mutta hurahtanut leipomiseen. Tykkään tehdä helposti kokeiltavia ohjeita, jotka eivät vaadi lukijoilta leipurin tai kokin koulutusta onnistuakseen. Päivitän blogia epäsäännöllisen säännöllisesti.

Jätä kommenttia reseptien loppuun, ne aina piristävät :)

Ethän kopioi reseptejäni tai kuviani ilman lupaa.


Mielelläni teen yhteistyötä, jos kiinnostuit ota yhteyttä.

Yhteydenotot:
roottyna.taikinasa@gmail.com
Marika Kaila


Minut löytää myös:



Etsi blogistani:

Designed by DigitalBeautiful