Tortillaveneet menee vaikka lounaasta ja helpompi syödä, kuin tortillalettuun käärityt tortillat. Näistä tuli oikein maukkaita ja helppoja valmistaa, voit tehdä jääkaappiin ja lämmittää, kun tulee nälkä.
Ohje:
1 pkt. tortillaveneitä
1 prk. salsaa (tätä jää reilusti, tarvitsen vain vähän)
1 pss. 200g pakaste maissia
1 parsakaali
1 sipuli
ripaus mustapippuria
ripaus paprikajuhetta
ripaus suolaa
öljyä paistamiseen
3 kanankoipia
pinnalle:
130g mozzarellajuustoraastetta
päälle:
salaattia
halutessasi avocadoa
salaatinkastiketta
1. laita veneiden pohjalle ja reunoille salsaa
2. suikaloi ja kuullota pannulla kasvikset ja mausta ne mustapippurijauheella, paprikajauheella ja suolalla (maista tehdessä, älä laita liikaa)
3. perkkaa kanankoivet
4. sekoita kaikki keskenään
5. lisää täyte veneisiin
6. ripottele pinnalle juustoraaste
7. paista 200'c noin 15 minuuttia
6. juuri ennen syöntiä lisää päälle muussattua avocaadoa, salaattia ja salaatinkastiketta
Ei kommentteja :
Lähetä kommentti