Tästä vesimelonisalsasta tuli heittämällä meijän yks ehdoton kesän suosikki lisuke grilliruoalle. Tämä on raikas ja täynnä makua, vaikka raaka-aineet on suht simppelit. Valmista salsaa tulee noin 8dl, vesimelonisi koosta toki riippuen saattaa tulla enemmänkin.
Ohje:
½ minivesimelonista
½ rasiallista vihreitä viinirypäleitä
½ punasipuli
2 tuoretta jalopenoa
½ limen puristettu mehu
kourallinen tuoretta vahvaa minttua
1/3 kourallista tuoretta korianteria
myllystä ripaus suolaa (n.4-5 pyöräytystä)
1. kuutioi vesimeloni pieneksi kuutioksi
2. leikkaa viinirypäleet neljään osaan
3. kuutioi punasipuli silpuksi
4. poista jalopenosta kanta ja siemenet jakuutioi jalopeno mahdollisimman pieneksi silpuksi
5. purista limen mehu
6. silppua tuoreet yrtit pieneksi silpuksi
7. sekoita kaikki keskenään
8. lisää lopuksi suola, maista välillä ettei mene liikaa.
Ei kommentteja :
Lähetä kommentti