18.5.2025

Vesimelonisalsa




Tästä vesimelonisalsasta tuli heittämällä meijän yks ehdoton kesän suosikki lisuke grilliruoalle. Tämä on raikas ja täynnä makua, vaikka raaka-aineet on suht simppelit. Valmista salsaa tulee noin 8dl, vesimelonisi koosta toki riippuen saattaa tulla enemmänkin.


Ohje:
½ minivesimelonista 
½ rasiallista vihreitä viinirypäleitä 
½ punasipuli 
2 tuoretta jalopenoa 
½ limen puristettu mehu
kourallinen tuoretta vahvaa minttua 
1/3 kourallista tuoretta korianteria
myllystä ripaus suolaa (n.4-5 pyöräytystä) 


1.  kuutioi vesimeloni pieneksi kuutioksi
2. leikkaa viinirypäleet neljään osaan
3. kuutioi punasipuli silpuksi
4. poista jalopenosta kanta ja siemenet jakuutioi jalopeno mahdollisimman pieneksi silpuksi
5. purista limen mehu
6. silppua tuoreet yrtit pieneksi silpuksi
7. sekoita kaikki keskenään
8. lisää lopuksi suola, maista välillä ettei mene liikaa. 


Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Seuraajat

Tietoja minusta:

Blogini on perustettu 2.9.2014, joka on leivonta- ja ruokapainotteinen lifestyleblogi, kirjoitan myös hotelleista, viinistä ja elämästä. Kirjoitan aina rehellisesti mielipiteeni ja seison sanojeni takana. Täällä teille kokkailee 43-vuotias, 2007 syntyneiden kaksospoikien äitee Tampereen seudulta, jonka juuret ovat Pohjois-Pohjanmaalla. Olen ammatiltani kokki, mutta hurahtanut leipomiseen. Tykkään tehdä helposti kokeiltavia ohjeita, jotka eivät vaadi lukijoilta leipurin tai kokin koulutusta onnistuakseen. Päivitän blogia epäsäännöllisen säännöllisesti.

Jätä kommenttia reseptien loppuun, ne aina piristävät :)

Ethän kopioi reseptejäni tai kuviani ilman lupaa.


Mielelläni teen yhteistyötä, jos kiinnostuit ota yhteyttä.

Yhteydenotot:
roottyna.taikinasa@gmail.com
Marika Kaila


Minut löytää myös:



Etsi blogistani:

Designed by DigitalBeautiful