Pohja:
125 g maitorahkaa
125g pehmeää voita
2 tl leivinjauhetta
1½ dl viljatuotteen vaaleaa jauhoseosta
(tai 2 dl vehnäjauhoja)
Nypi voi ja maitorahka. Lisää keskenään sekoitetut kuivat aineet ja leivitä voideltuun ja jauhotettuun 21cm x21cm piirakkavuokaan tai 20cm halk. olevaan pyöreään irtopohjavuokaan. Esipaista pohjaa 200 asteessa noin 10-15 minuuttia.
Täyte:
300g broileri filesuikaleita (natural)
tilkka kookosöljyä (foodin)
broilerimaustetta oman maun mukaan
2 pientä saloottisipulia
1 dl cheddar raastetta (Jukolan Juusto)
2 kananmunaa
200g ranskankermaa
2tl broilerimaustetta
1tl pippurisekoitusta
1. ruskista tilkassa kookosöljyä broilerifileet ja silputtu saloottisipuli sekä mausta ne broilerimausteella.
2. sekoita keskenään ranskankerma, kananmunat, juustoraaste, mausteet ja levitä pohjan päälle.
3. ripottele pinnalle ruskistetut broilerifileet ja saloottisipulit.
4. paista 200'c n.20min (uunista riippuen)
Pinnalle:
kourallinen letkeän lempeä silmusalaattia
tuoreita kirsikkatomaatteja
pala porkkanaa
pala punakaalta
tuoretta persiljaa
1. leikkaa kirsikkatomaateista siivuja ja asettele reunoille kauttaalteen.
2. sekoita keskenään raastettu porkkana ja suikaloi punakaali ohueksi suikaleiksi. Lisää joukkoon myös silmusalaatti. Ja tee iso keko keskelle piirakkaa.
Ei kommentteja :
Lähetä kommentti