25.9.2025

Feta-pekoni-kanapasta






Tämä feta-pekoni-kanapasta vie kielenkin mennessään ja syntyy vain muutamasta ainesosasta. Ja mikä parasta tämä valmistuu helposti ja nopeasti. Tässä yksi arkiruoka, joka jäi meillä ruokalistalle josta kaikki tykkäsivät ja on seuraavanakin päivänä hyvää lämmitettynä.

Ohje:
250g rummon spagettia

400g pekonimurua (coop) 
1 mieto chili (poista siemenet)
300g puutarhurin vihanneksia (pakaste)
200g vuolu kanaa, pehmeä savu (Atria)
½ dl oliiviöljyä
myllystä ripaus mustapippuria
myllystä ripaus suolaa (varo ettet laita liikaa, voit lisästä tämän myös valmiiseen ruokaan, joloin pääset paremmin maistelemaan)
1 rkl häränlihafondia
200g fetaa

1. keitä spagetti 
2. ruskista pekonimuru
3. lisää voideltuun uunivuokaan ruskistetut pekonit
4. lisää puutrahurin vihannes sekoitus pussi uunivuokaan
5. leikkaa vuolukanaa vähän pienemmäksi paloiksi ja lisää uunivuokaan
6. lisää myös oliiviöljy, mustapippuri, suola sekä häränlihafondi
7. sekoita hyvin
8. lisää lopuksi feta keskelle uunivuokaa
9. paista 200'c 20minuuttia
10. sekoita joukkoon keitetty spagetti ja nauti!


 

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Seuraajat

Tietoja minusta:

Blogini on perustettu 2.9.2014, joka on leivonta- ja ruokapainotteinen lifestyleblogi, kirjoitan myös hotelleista, viinistä ja elämästä. Kirjoitan aina rehellisesti mielipiteeni ja seison sanojeni takana. Täällä teille kokkailee 43-vuotias, 2007 syntyneiden kaksospoikien äitee Tampereen seudulta, jonka juuret ovat Pohjois-Pohjanmaalla. Olen ammatiltani kokki, mutta hurahtanut leipomiseen. Tykkään tehdä helposti kokeiltavia ohjeita, jotka eivät vaadi lukijoilta leipurin tai kokin koulutusta onnistuakseen. Päivitän blogia epäsäännöllisen säännöllisesti.

Jätä kommenttia reseptien loppuun, ne aina piristävät :)

Ethän kopioi reseptejäni tai kuviani ilman lupaa.


Mielelläni teen yhteistyötä, jos kiinnostuit ota yhteyttä.

Yhteydenotot:
roottyna.taikinasa@gmail.com
Marika Kaila


Minut löytää myös:



Etsi blogistani:

Designed by DigitalBeautiful