Ohje:
250g rummon spagettia
400g pekonimurua (coop)
1 mieto chili (poista siemenet)
300g puutarhurin vihanneksia (pakaste)
200g vuolu kanaa, pehmeä savu (Atria)
½ dl oliiviöljyä
myllystä ripaus mustapippuria
myllystä ripaus suolaa (varo ettet laita liikaa, voit lisästä tämän myös valmiiseen ruokaan, joloin pääset paremmin maistelemaan)
1 rkl häränlihafondia
200g fetaa
1. keitä spagetti
2. ruskista pekonimuru
3. lisää voideltuun uunivuokaan ruskistetut pekonit
4. lisää puutrahurin vihannes sekoitus pussi uunivuokaan
5. leikkaa vuolukanaa vähän pienemmäksi paloiksi ja lisää uunivuokaan
6. lisää myös oliiviöljy, mustapippuri, suola sekä häränlihafondi
7. sekoita hyvin
8. lisää lopuksi feta keskelle uunivuokaa
9. paista 200'c 20minuuttia
10. sekoita joukkoon keitetty spagetti ja nauti!
Ei kommentteja :
Lähetä kommentti